Siirry suoraan sisältöön
SUJUVAT
TYÖRUTIINIT
TEHOKAS
VIESTINTÄ

TIETO TEHOKKAASTI KÄYTTÖÖN

Sujuvat työrutiinit ja tehokas viestintä ovat avain yrityksesi tiedon monipuoliseen hyödyntämiseen sekä jakamiseen.

Tulosta laadukkaasti. Yhdistä tieto, viimeistele sähköisillä työnkuluilla.

Tiedon arvo kasvaa, kun dokumenteissa oleva tieto ja tiedon käsittelyyn liittyvät vaiheet ovat tiedostettu osa arkirutiineja. Tarjoamme ratkaisuja jokaiseen asiakirjojen elinkaaren vaiheeseen liittyen tulostuksen ja skannauksen hallintaan, asiakirjojen digitointiin ja prosessien automatisointiin.

Toteutamme asiakaskohtaisen ratkaisun vaatimustenne mukaisesti uusinta alan teknologiaa käyttäen. Huomioimme myös tietoturvan. Huolehdimme sovitun laite- ja palvelukokonaisuuden toimittamisesta, asentamisesta ja koulutuksesta.

Hoidamme ylläpidon joustavasti ja huomaamattomasti. Tehokkaat ylläpitorutiinit, varmistavat korkean käytettävyyden ja tarjoavat teille sujuvan työympäristön. Ekologisuus ja ympäristöasiat olemme huomioineet palvelun elinkaaren aikana

”Toimiva vuorovaikutus tekee yhteistyöstä helppoa.”

“Saamme hyviä ideoita ja ratkaisuja tulostamiseen liittyen.”

Tuo näkyväksi. Tehosta viestintää, visuaalinen jako sisällä ja ulkona.

Näyttöviestintä sisällä sekä ulkona tuo viimeisen silauksen tiedon jakamiseen. Infonäyttö asiakasviestinnän ja yrityksesi sisäisen viestinnän keinona mahdollistaa nopean digitaalisen tiedon jakamisen visuaalisesti. Viestintä infonäytön välityksellä on helppoa ja vaivatonta oli sitten kyseessä vierailijoiden opastaminen, turvallisuuden parantaminen tai erilaisten tiedotteiden jakaminen. 

Toteutamme asiakaskohtaisen ratkaisun vaatimustenne mukaisesti uusinta alan teknologiaa käyttäen huomioiden tietoturvan. Palvelumme elinkaari kattaa sovitun palvelukokonaisuuden toimittamisen, asentamisen ja käyttökoulutuksen lisäksi joustavan ylläpidon. Korkea käytettävyys ja sujuva työympäristö perustuu tehokkaisiin ylläpitorutiineihin sekä palvelun kehittämiseen. 

Yhteistyökumppanimme  mahdollistavat yhteistyön laajentamisen sisällöntuotantoon sekä viestinnän kehittämiseen.

“Yhteistyö perustuu toimivaan asiakaslähtöiseen ratkaisuun.”

“Polar Officen ihmiset välittävät aidosti asiakkaasta.”